• DREAM LAND
    Marmaris
    Marmaris letovanje
  • Marmaris letovanje
  • Marmaris letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Turska, Marmaris

Marmaris Letovanje, Marmaris letovanje

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana (10 noćenja) 
1. dan Beograd-Dalaman. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Dalaman (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela u letovalištu Marmaris. Noćenje. 
2. do 10. Marmaris - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. dan Dalaman-Beograd. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

Smene

Napomene o ceni

- Svi važeci popusti su vec uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana. - Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji - U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni -klasican nacin usluživanja, izbor dva do tri jela. - Popusti za decu i odrasle osobe na pomocnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. - Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika. - U ukupnu cenu aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržiš¡tu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

U cenu je uključeno

Avio prevoz na relaciji Beograd - Dalaman - Beograd (čarter let); 10 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu; Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj; usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.

U cenu nije uključeno

Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Antalija 15 €). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni); Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju); Fakultativni izleti, individualni troškovi putnika i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Cena od
420 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete