• DREAM LAND
  Sarimsakli
  Turska letovanje autobusom
 • Turska letovanje autobusom
 • Turska letovanje autobusom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Turska, Sarimsakli

Sarimsakli Letovanje, Turska letovanje autobusom

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio...). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska. 1.dan - polazak putnika sa parkinga kod sajma – Home centra, putovanje do Sarimsaklija preko Nisa, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Nocna voznja kroz Bugarsku sa kracim usputnim odmorima. 2.dan - Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu 12. dan. Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

Smene

Napomene o ceni

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja: 1) Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Aik banke na dan placanja. 2) Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 20.12.2019.god. PUTNO OSIGURANJE: Putno osiguranje je obavezno i pokriva troškove lečenja i asistencije u slučajevima bolesti, hirurške intervencije i sl.

U cenu je uključeno

ARANZMAN U HOTELIMA OBUHVATA: Boravak u izabranom hotelu na bazi 12 dana /10 noćenja i uslugu HB, ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao i lokalne takse.

U cenu nije uključeno

ARANŽMAN NE OBUHVTA: Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

Cena od
170 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete