• ROBINSON
    Kefalonija
    KEFALONIJA LETOVANJE 2024
  • KEFALONIJA LETOVANJE 2024
  • KEFALONIJA LETOVANJE 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ROBINSON, Grčka, Kefalonija

Kefalonija Letovanje, KEFALONIJA LETOVANJE 2024

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA BR.34 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Kefaloniju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 7./10./11. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 8./11./12. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR. 34/1 – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel. 2.dan–10./11.dan - Kefalonija - boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja doručkom ili polupansiona. 11./12.dan- napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR. 34/2– AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predvidjeno vreme polaska autobusa u 16:00h,iz Beograda, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 14:00 h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do  83 sedišta, minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan – 8./11. dan – …dolazak u Nidri (Lefkada) I ukrcavanje na trajekt za Kefaloniju – transfer iz Fiskarda do Skale. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 9./12.dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika, lokalni transfer iz Skale do Fiskarda i ukrcavanje na trajekt do Nidrija (Lefkada). Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. U Nidriju ulazak u prevozno sredstvo kojim se nastavlja putovanje za Srbiju. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 10./13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA BR. 34/3– ODLAZAK AVIONOM, POVRATAK AUTOBUSOM:

1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel. 2.dan–8.dan - Kefalonija - boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja sa doručkom ili polupansiona. 9.dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici prelaze peške deo puta od izabranog objekta do autobusa na glavnom putu. Dolazak u Fiskardo I ukrcavanje na trajekt za Lefkadu (Nidri). Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Prtljag se može ostaviti u delu broda koji je za to namenjen. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku u Nidri, ulazak u autobus kojim se dalje nastavlja put do Beograda. 10. dan - dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

31.05. | 10.06. | 20.06. | 01.07. | 11.07. | 22.07. | 01.08. | 12.08. | 22.08. | 02.09. | 12.09. | 23.09.2024.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja; servis predstavnika naše agencije; troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:Prevoz po izboru, autobuski (u smenema gde je predviđen) ili avionski, preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku); ostale individualne i nepomenute troškove; fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;TURISTIČKA TAKSA za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 1,50€; hoteli 1*/2* - 1,50€; hoteli 3* -3€; hoteli 4*- 7€; hoteli 5*- 10€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj.

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?