• ELNOS TOURS
    Nea Vrasna
    GRČKA LETO - NEA VRASNA 2024
  • GRČKA LETO - NEA VRASNA 2024
  • GRČKA LETO - NEA VRASNA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Nea Vrasna

Nea Vrasna Letovanje, GRČKA LETO - NEA VRASNA 2024

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Nea Vrasna je relativno novo letovalište u zalivu Strimonikos, opština Volvi, regija Svetog Đorđa, na oko 80 km istočno od Soluna. Nalazi se između Stavrosa (5 km) i Asprovalte sa kojom je povezana šetalištem uz more (manje od 1 km). Nea Vrasna je idealno mesto za odmor. Letovanje ovde omogućava uživanje u predivnim, dugim peščanim  plažama, u kristalno čistom moru, lepom šetalištu. Plaža je takođe veoma uređena i organizovana, sa tuševima i kabinama za presvlačenje. Kafići imaju svoje ležaljke i suncobrane i uz naručeno piće mogu besplatno da se koriste.

 Ovo mesto karakterišu i brojne taverne, riblji restorani, prodavnice, marketi, pekare, butici, povoljni hotelski i apartmanski smešaj. Letovanje u Nea Vrasni zadovoljiće sve ukuse i potrebe svih kategorija putnika a dobar je izbor i za porodice sa decom i za one koji vole mirniji odmor, jer je plaža prostrana i na njoj nikada nije prevelika gužva, posebno u delovima koji nisu kod barova i u samom centru mesta.  
 
Popularni su izleti do manastira Sv. Đorđa (XIII vek), do Aristotelove Stagire i naravno u Solun a plaže Sitonije na Halkidikiju su „na dohvat ruke“ vlastitim ili iznajmljenim automobilom.
 

Smene

Od 29. maja do 27. septembra, na svakih 12 dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći /13 dana, odnosno PAKET ARANŽMAN koji uključuje smeštaj i autobuski prevoz i zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana

U cenu je uključeno

NAJAM / PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ I AUTOBUSKI PREVOZ)

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz uključen u cenu paket aranžmana, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišne taksa

Cena od
45 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?