• BELVI TRAVEL
    Sus
    Sousse TUNIS LETO 2024: 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA All Inclusive Avionom
  • Sousse TUNIS LETO 2024: 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA All Inclusive Avionom
  • Sousse TUNIS LETO 2024: 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA All Inclusive Avionom

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje BELVI TRAVEL, Tunis, Sus

Sus Letovanje, Sousse TUNIS LETO 2024: 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA All Inclusive Avionom

8 dana
6 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Sousse TUNIS LETO 2024, Hoteli:

Riadh Palms Hotels & Resort od 499€
Occidental Sousse Marhaba od 589€
Marhaba Club od 569€
Marriott Resort Sousse Pearl od 699€
Jaz Tour Khalef od od 679€

PAKET ARANŽMAN AVIONOM,  8 / 11 / 12 / 15 DANA | 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA

PAKET ARANŽMAN – AVIO PREVOZ (čarter let) BEOGRAD • MONASTIR •

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. 1. dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan let na relaciji Beograd – Monastir – Beograd (oko 150 min). Sletanje u Monastir. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2-6/9/10/13. dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 7/10/11/14. dan (poslednji dan boravka): napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Monastiru. 8/11/12/15. dan Poletanje aviona (čarter linija) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima nakon dva i po sata leta. Kraj programa.

DETALJNE INFORMACIJE: https://belvi.rs/tunis/

Smene

DETALJNE INFORMACIJE NA SAJTU AGENCIJE BELVI TRAVEL

Napomene o ceni

DETALJNE INFORMACIJE NA SAJTU AGENCIJE BELVI TRAVEL

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA: • Avio let na čarter liniji na relaciji Beograd – Tunis (aerodrom Monastir) – Beograd kompanijom Nouvelair. • Grupni transferi autobusom od aerodroma do izabranog hotela, u odlasku i povratku. • Aerodromske takse u iznosu od 45,41 evra (taksa aerodroma Nikola Tesla 22.81 evra, aerodroma u Monastiru 22.6 evra), za odrasle i decu od 2 do 12 godina . Deca do dve godine ne plaćaju aerodromske takse. Sve navedene aerodromske takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. • Doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. • Hotelske usluge prema programu (6, 9, 10 i 13 noćenja), od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15h, a poslednjeg dana boravka sobe se napuštaju najkasnije do 12h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišćene zbog fakultativnih izleta. • Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: • Za državljane Republike Srbije troškovi pribavljanja vize 60 TND po osobi, plaćaju i bebe (20 evra), dobija se na aerodromu u Monastiru, uz obavezan hotelski vaučer. Prilikom uplate aranžmana obavezno je dostaviti i broj pasoša; • Boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu (1TND tuniski dinar = 0,3 evra okvirno), deca do 12 godina ne plaćaju; • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. • Fakultativne izlete, individualne troškove putnika • Individualni transfer – na upit.

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Sus putovanje leto Sus
Sousse TUNIS LETO 2024: 6 / 9 / 10 / 13 NOĆENJA All Inclusive Avionom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?