• BELVI TRAVEL
    Alanja
    ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina
  • ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina
  • ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Alanja

Alanja Letovanje, ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Antalijska regija – Alanja – Turska leto 2024 Krizantem Hotel 4* Alanja 
Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina.

PAKET ARANŽMAN AVIONOM  8/11/12 DANA | 7/10/11 NOĆENJA

 

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let na relaciji Beograd – Antalija (oko 120 min). Sletanje u Antaliju. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2-7/10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Antaliji. Poletanje aviona (čarter let) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle dva sata leta. KRAJ PROGRAMA.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dan pre polaska na putovanje, kao i povratka sa istog.                                                                                                                                                                      

Vreme i broj leta:

JU 9602/3 BEG AYT BEG – avion na 7 noći, Beg 12:00 Ayt 15:05 Ayt 15:50 Beg 17:05
JU 9600/1 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 18:15 Ayt 21:20  Ayt 22:05 Beg 23:20
JU9722/3 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 06:00 Ayt 09:05 Ayt 10:00 Beg 11:15

Krizantem Hotel 4* Alanja 

Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina.

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1999., a renoviran 2004. godine. Zauzima površinu od 5.800 m².
Plaža: hotel se nalazi na 30 m od peščano – šljunkovite plaže, do koje se može doći podzemnim prolazom ispod prometne ulice. Bar na plaži, ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Dušeci za ležaljke se dodatno plaćaju.
Sobe: hotel raspolaže sa 215 soba smeštenih u tri zgrade, od toga su 185 standardnih soba, 28 porodičnih soba i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine 18-25 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj i sofu ili dodatni krevet na rasklapanje, kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, individualnu klimu, mini bar (besplatno voda na dan dolaska), sef (uz doplatu), wi-fi internet, balkon/terasu.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 3 bara (od kojih je jedan na plaži – voda i sokovi uključeni u cenu), 3 spoljašnja bazena (od kojih je jedan sa toboganom), dečiji bazen, spa centar, fitness centar, stoni tenis, pikado, mini klub (za decu od 4-12 god.), igralište za decu, animacije i show programi, besplatan wi-fi u celom objektu.
Uz doplatu: sef, usluga pranja i peglanja veša, telefon/fax, internet kafe, room servis, sveže cedjeno voće, turska kafa, dušeci za ležaljke, tursko kupatilo, masaže i usluge u spa centru, bilijar, doktor, svi sportovi na vodi, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, prodavnice, čuvanje dece, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.
Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: izuzetan odnos cene i kvaliteta, preporuka za porodice. Velika prednost blizina centra Alanje. Preporuka naše agencije.

Koncept AI SRPSKI možete preuzeti ovde

Koncept AI ENGLESKI možete preuzeti ovde

Na ovom linku možete pogledati sajt hotela

 

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ I USLUGE + AVIONSKI PREVOZ + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Avio – čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd. Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku. Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 41,56 evra (25,06 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 16,5 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena do momenta polaska. Doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. Fakultativne izlete, individualne troškove putnika, troškove testiranja na COVID-19.

Cena od
589 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Dizalya Palm Garden Hotel 5* - Dvoje dece do 14 godina gratis
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA 2024 ANTALIJSKA REGIJA – First minute popusti do 52 %, besplatno boravi dvoje dece do 14 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?