• DREAM LAND
    Krakov
    KRAKOV NOVA GODINA AUTOBUSOM
  • KRAKOV NOVA GODINA AUTOBUSOM
  • KRAKOV NOVA GODINA AUTOBUSOM

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Nova Godina DREAM LAND, Poljska, Krakov

Krakov Nova Godina, KRAKOV NOVA GODINA AUTOBUSOM

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. Dan  NIŠ/BEOGRAD/NOVI SAD Polazak autobusa iz Niša - parking kod Tempa u 13:00h, vožnja do Beograda i polazak sa dogovorenog mesta u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 18.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.
2. Dan KRAKOV Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada pesice (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku i gotička Crkva Sv. Marije, Florianska ulica. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Krakowska (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Noćenje.
3. Dan KRAKOV-VELIČKA Doručak. Fakultativno: poseta rudniku soli Velička. Da li ste znali da se ispod tla Poljske krije čitavo podzemno carstvo od soli? Upoznajte tajanstvene dubine rudnika soli Veličke – neobičan podzemni slani grad, čudesan svet slanih jezera, pećina, prostorija i hodnika, kapela i još mnoga čudesa koje su stvarale generacije rudara zaposlene u najstarijem rudniku soli u Evropi. Posebno putovanje kroz rudnik počinje na 64 m a završava se na 135 m ispod nivoa zemlje uz mnogobrojne atrakcije poput slušanja Šopenove muzike, scenskih efekata, i drugih iznenađenja koje čekaju samo na Vas. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od Krakovskih klubova. SREĆNA NOVA GODINA ! Noćenje.
4. Dan KRAKOV Doručak. Slobodno vreme za odmor od lude novogodišnje noći, istraživanje Krakova u sopstvenoj režiji. Predlažemo obilazak Kažimierža – istorijske jevrejske čevtrti koju karakteriše posebna atmosfera – popločane ulice, jevrejska arhitektura, sinagoge, galerije, jevrejski restorani, lokalne pivnice i predstavlja mešavinu istorijskog i savremenog, četvrti u kojoj možete istovremeno osetiti autentični duh jednog naroda i vremena i pravi boemski duh Krakova. Noćenje.

5. Dan KRAKOV-AUŠVIC BIRKENAU Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativno: odlazak do Aušvica -Birkenau i obilazak jednog od najznačajnijih i najtragičnijih simbola svetske istorije, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke (današnji spomenmuzej pod zaštitom UNESCO-a), mesto najvećeg masovnog ubistva u istoriji čovečanstva koje nosi ožiljak tamne strane ljudskog bića. Najsnažniji, najupečatljiviji i jedinsveni doživljaj koji budi mešavinu najrazličitijih osećanja od kojih ćete istovremeno biti i iznenađeni i produhovljeni i zbog čega ćete i drugima preporučiti obilazak ovog nesvakidašnjeg memorijalnog kompleksa. Jedinstvena istorijska priča koju je nemoguće prepričati, pođite sa nama, čujte i doživite ! Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Oko 18.00h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu,Beogradu i Nišu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
6. Dan NOVI SAD/BEOGRAD/NIš Dolazak u Novi Sad / Beograd/ Nis u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

Smene

Napomene o ceni

Plaćanje po srednjem kursu NBS On-line plaćanje karticama direktno na sajtu www.dreamland.travel

U cenu je uključeno

- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji - 3 noćenja sa doručkom u Krakovu u hotelu*/hostelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalnisamoposluživanje) - obilaske prema programu (Krakov) - usluge pratioca grupe (predstavnik agencije) - troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

- individualne troškove - medjunarodno putno osiguranje ( 1 eur dnevno ) - ulaznice i fakultativne izlete

Cena od
119 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Krakov putovanje Krakov
KRAKOV NOVA GODINA AUTOBUSOM
Krakov putovanje Krakov
Krakov Prvi maj i Uskrs autobusom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?