• BELVI TRAVEL
    Ljubljana
    Nova Godina – Slovenija 3 noći
  • Nova Godina – Slovenija 3 noći
  • Nova Godina – Slovenija 3 noći

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Nova Godina BELVI TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Nova Godina, Nova Godina – Slovenija 3 noći

5 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Program putovanja:

1.dan 29.12 (petak)  BEOGRAD…             

Polazak autobusom za Sloveniju u 22:00h sa parkinga kod Muzeja Jugoslavije (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred put, podložno promeni). Vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2.dan 30.12 (subota) …LJUBLJANA          

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima. Po dolasku razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Ljubljane). Smeštaj u hotel. Popodne fakultativno obilazak Postojnske jame i pauza za ručak. Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 31.12 (nedelja) LJUBLJANA  – TRST – KOPAR – PORTOROŽ – PIRAN 

Doručak, posle doručka (fakultativnoodlazak na izlet do TrstaObilazak i razgledanje Trsta, Trga Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpske crkve Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije. Slobodno vreme. Upoznavanje grada i slobodno vreme za šetnju, uživanje pored mora i slobodne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Portorožu, Piranu i Kopru sa kratkim zadržavanjem.  Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme do dočeka Nove godine na Trgu (individualno)Noćenje

4.dan 01.01. (ponedeljak)            LJUBLJANA  – BOHINJ, KRANJSKA GORA, BLED   

Doručak, u ranim jutarnjim časovima mogućnost organizovanja izleta do Bohinja, poseta nacionalnom parku Triglav i obilazak Bohinjskog jezera, obilazak Kranjske Gore – najpoznatijeg skijaškog centra Slovenije i Bleda. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno je slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. 

5.dan 02.01. (utorak)     LJUBLJANA  – CELJE, MARIBOR, BEOGRAD

Doručak. Odlazak do Celja. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog jezgra grada: Vodeni toranj, Katedrala, Celjski dom – gradska kuća, Krekov trg.. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak do Celjskog grada – srednjovekovnog zamka na vrhu brdašca sa kojeg se pruža fantastičan pogled na grad i okolinu. Dolazak u Maribor, slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno pešačka tura starim gradom i razgledanje: Vinagova Klet – stari vinski podrum (razgledanje samo eksterijerno), Trg Slobode sa starim Zamkom Marburg, Grajski trg, Gospodska ulica – glavna pešačka zona grada, katedrala Sv. Jovana, Glavni trg sa Kužnim stubom i Rotovžom – gradska kuća, Lent – najstariji deo grada položen uz reku Dravu, Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak za Beograd.

6.dan 03.01 (sreda )  BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana u tri mesečne rate, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 standardnim sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom – buffet (samposluživanje) Razgledanje Ljubljane u pratnji vodiča – pratioca Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Međunarodno zdravstveno osiguranje Boravišnu taksu cca 3,13 eur po noći – plaća se na recepciji hotela Individualne troškove putnika Fakultativne izlete. CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativih izleta je podložna promeni prema uslovima agencije – ino partnera, deca 2-12 god ostvaruju određeni popust): Postojnska jama 40€, Postojnska jama sa ručkom 60€ Trst sa obilaskom Portoroža, Kopra i Pirana 35€ Obilazak Bohinja, Kranjske Gore i Bleda 35€, Fakultativno krstarenje pletnama po Bledskom jezerusa posetom Bledskom ostrvu i ulaznicom za svetilište na ostrvu – 30€ (minimum za realizaciju ovog programa je 15 prijavljenih putnika; plaćanje isključivo na licu mesta)! Obilazak Celja, Maribora sa vodičem 20€, obilazak Cerskog zamka 10€

Cena od
239 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?