• HALO TRAVEL
    Malme
    ŠVEDSKA - DANSKA 06.10.2023 - 09.10.2023.
  • ŠVEDSKA - DANSKA 06.10.2023 - 09.10.2023.
  • ŠVEDSKA - DANSKA 06.10.2023 - 09.10.2023.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Evropski gradovi HALO TRAVEL, Švedska, Malme

Malme Evropski gradovi, ŠVEDSKA - DANSKA 06.10.2023 - 09.10.2023.

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

DAN 1. petak, Niš – Malme

Okupljаnje grupe dva sata pre polaska u holu niškog aerodroma. Let za Malme je u 19.25h, kompanijom Wizzair. Sletanje u Malme, u 21.50h. Transfer do hotela. Uz kratko upoznavanje sa gradom “gde-šta-kako”. Noćenje.

DAN 2. subotaizlet za Kopenhagen

Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni izlet za Kopenhagen. Polazak grupe počinje prelaskom 16km dugačkog mosta, koji se smatra jednim od najlepših na svetu – čudo arhitekture. Nakon tridesetak minuta dolazi se u najmanju skandinavsku državu – Dansku. Kopenhagen, grad u kome su nastale jedne od najlepših bajki sveta, Hansa Kristijana Andersena. Ceo grad je i svedok bajki, u kome i danas stanuju kraljica, princ i princeza. Obilazak počinje ulicom Stroget- proglašenom najdužom ulicom na svetu, Radhuspladsen-glavnog trga grada. Tivolija- zabavnog parka, trg gradske skupštine Rådhuspladsen, luka Mala Sirena – simbol grada, Rosenborg zamak – letnja palata Kristijana IV… Nakon razgledanja moguća fakultativna vožnja kanalima, brodićem ili slobodno vreme za osveženje uz dansko pivo, dansko pecivo ili obilazak mnogobrojnih znamenitosti danske prestonice, koji su po statistici najsrećniji narod na svetu, dok je sam grad Kopenhagen 2008. god. od strane Lifestile magazine, proglašen najprijatnijim mestom za život na planeti. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. nedelja, izlet za Helsingborg – Lund

Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni celodnevni izlet. Polazak nakon doručka, dolazak u Helsingborg, grad koji takođe pripada regiji Skone, na 60 km od Malmea. Jedan je od najstarijih gradova u Švedskoj, osnovan je u 11. veku. Po dolasku sledi obilazak gradski trg, tvrđava, pozorište, crkva Presvete Bogorodice. Slobodno vreme u Helsingborgu do polaska za Lund. Povratak  ka Malmeu, uz usputni obilazak gradića Lunda, poznatog po Univerzitetu Lund, jednom od najjačih visokoškolskih ustanova u Skandinaviji, i najstariji grad u Švedskoj, u kome je još 1085.god., osnovana najstarija škola u Švedskoj. Obilazak dobro očuvanog gradskog jezgra, najstarije katedrale u romanskom stilu iz  XI veka. Povratak u Malme i odlazak na fakultativni ručak oko 17h. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. ponedeljak, Malme – Niš

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno prepodne ili fakultativan obilazak grada sa vodičem. Obilazak užeg centra: najveći skandinavsji trg Stortorget, statua kralja Karla X, Sankt Petrikyrkan- kasnogotička katedrala, Opera- jedna od najvećih u Skandinaviji, Gradska kuća, Foklets park, Turning Torso- najviša građevina Skandinavije. Slobodno vreme u centru. Mogućnost obilaska renesansnog dvorca Malmöhus Slott, nekada dvorca danskog kralja Kristijana III, a ukome se danas nalaze nekoliko muzeja.…Slobodno vreme u gradu. Transfer do aerodorma. Let u 16.25h. Sletanje u Niš u 18.55h.

Kraj programa.

Smene

06.10.2023 - 09.10.2023.

Napomene o ceni

Aranžman se može platiti u celosti ili na više rata gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana. Rezervacija- 120€, ostatak do 14 dana pre puta (u jednakim mesečnim ratama). Doplate na avio letu (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije. Doplata za posebne usluge (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrst sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate. Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.

U cenu je uključeno

* Avioprevoz Niš- Malme- Niš (uračunat iznos 110€, PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije!) * dozvoljeni prtljag na letu ( komad prtljaga po dimnezijama aviokompanije Wizz air 20x30x40 cm) * 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u širem centru Malmea ili okolini, u 1/2 ili 1/2+1 sobama, * turistička organizacija puta, usluga pratioca grupe tokom boravka i realizacije programa * organizovanje fakultativnih izleta tokom boravka sa vodičem na srpskom jeziku, * troškove povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom

U cenu nije uključeno

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom, * doplatu za večeru u hotelu ili van hotela, * doplata za 1/1 sobu = 50% od cene aranžmana, * ulaznice za mesta koja se posećuju, * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje, * fakulatativne izlete: izlet za Kopenhagen (55€), Malmea sa vodičem (25€), izlet za Lund i Helsinborg (40€)=paket izleta 110€ * doplata za kabinski prtljag dimenzije 55x40x23 cm (6800,00 rsd.) ili bagažni od 20kg (10000,00 rsd.) po tarifi aviokompanije, * birana mesta na letu, cena zavisi od odabranog mesta po tarifi aviokompanije (6-17€),

Cena od
299 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?