• STAR TRAVEL
    Amuljani
    Vila Erotokritos Lux
  • Vila Erotokritos Lux
  • Vila Erotokritos Lux

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Amuljani

Amuljani Letovanje, Vila Erotokritos Lux

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Ukoliko želite da budete bliže Bogovima sa Olimpa onda su studiji Erotokritos Lux pravi izbor za vas.  Koncept ove vile je zasnovan na 12 Bogova sa Olimpa te svaki od studija nosi ime jednog od njih.
Kada kažemo da budete bliže, stvarno mislimo na to, jer je ova vila smeštena na najvišoj tački ostrva Ammouliani. Sa nje se proteže predivan pogled na otvoreno more sa svih strana, Sitoniju, Svetu Goru, Dreniu. Dovoljno je reći da je ova Vila ocenjena na sajtu booking.com ocenom 9,8.

Vila Erotokritos Lux nalazi se na 400 metara od fenomenalne plaže Alikes kao i na 700 metara prečicom zemljanim putem od centra samog mesta.
U svom posedu vila Erotokritos Lux ima veliko travnato dvorište sa klackalicama i ljuljaškama za decu kao i veliki parking prostor. Deo za pravljenje roštilja dostupan bez doplate gostima vile. Valja napomenuti da je poslednjih 300 metara prilaza do vile Erotokritos Lux zemljani put.
Na plaži Alikes a u blizini ove vile nalaze se beach barovi Big Fish, Savana i Amos, kao i restoran Metoxi i camp Alikes u okviru kog se nalazi market.

Svaki studio poseduje francuski ležaj, sofu na rasklapanje, baštensku garnituru, terasu sa predivnim pogledom, TWC, kompletno opremljenu kuhinju, klimu (bez doplate), wi-fi (bez doplate), peškire, TV, sto za ručavanje. Čišćenje soba je svakog dana.

Wi-Fi napomena: Agencija ne može garantovati protok interneta u kućama na Ammouliani ostrvu. Nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
670 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?