• STAR TRAVEL
    Evia
    Vila Meliti
  • Vila Meliti
  • Vila Meliti

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Evia

Evia Letovanje, Vila Meliti

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Meliti se nalazi na 50 metara od plaze i 300m od centra. Ispred same kuce nalaze se, autobuska stanica,gde svakodnevno staju lokalni autobusi i mala trafika, kod koje pocinje setaliste duz kog se nalaze mnoge taverne,marketi,barovi i kafici.Preko puta vile,nalazi se poznati restoran Akri. Nedaleko je i manji luna park sa raznolikim asortimanom za za deciju zabavu.

Izuzetno simpaticno uredjena,sa puno morskih i tradicionalnih grckih detalja,manjom recepcijom koja se nalazi u prizemlju vile i od ove godine sa kafe-barom koji je takodje stacioniran u prizemlju. Svaki apartman poseduje kompletno uredjenu kuhinju,kupatilo sa tusem,TV uredjaj,mrezu protiv komaraca,tendu,Wi-Fi internet i klima uredjaj. Posteljina i peskiri su sastavni deo svake smestajne jedinice i menjaju se jednom tokom vaseg boravka. Svako jutro ce vas na vasem spratu docekati nov toalet papir i sapun, posebno za svaku jedinicu.

U prizemlju su dva 1/3+1 apartmana (broj 1 i 2) pogled more/ulica; na prvom spratu su: apartman 1/3+1 (br. 7) pogled more i ulica, struktura dve odvojene sobe francuski lezaj i obican lezaj te jedan pomocni , dva studija 1/2 (br. 8 i 9) francuski lezajpogled more/ulica, studio 1/2+1 (broj 10)  sa pogledom na more/ulica, apartman 1/4 (broj 11)pogled dvorište, dve odvojene sobe , u prvoj francuski lezaj u drugoj sobi dva obicna lezaja.

Klima uredjaj je ukljucen u cenu.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
79 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Evia putovanje Evia
Vila Kapolos Star
Evia putovanje Evia
Apart Hotel Banbus
Evia putovanje Evia
Hotel Hermes Spa 3*
Evia putovanje Evia
Hotel Kentrikon Spa 3*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?