• ELNOS TOURS
    Kalitea
    GRČKA LETO - KALITEA 2024
  • GRČKA LETO - KALITEA 2024
  • GRČKA LETO - KALITEA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Kalitea

Kalitea Letovanje, GRČKA LETO - KALITEA 2024

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Letovalište je „u centru“ Kasandre (90 km. autoputem od Soluna), sa četinarskim šumama u okruženju, po svemu prilagođeno potrebama savremenog turizma a ima i jednu od najlepših peščanih plaža Halkidikija, čime su ispunjeni svi uslovi za kvalitetan, sadržajan i prijatan godišnji odmor.

Zaliv i plaža uzvišenjem su odvojeni od naselja pa se, iz prostranog parka i sa terasa desetak restorana i kafića, može uživati u panoramskom pogledu. Tu je i pešačka zona sa mnoštvom prodavnica i letnjih bašti, supermarketi, turističke i rent a car agencije, banka, pošta, apoteka kao i sadržaji za večernju zabavu. Mesto je popularno među turistima iz cele Evrope a Solunjani, zbog dobrog provoda, ovde „skoknu“ čak i na kratko - vikendom.

Dovoljno je pola sata, uređenim šetalištem uz šumu, do popularnog hotelsko-turističkog kompleksa Afitos, na velikoj plaži, južno od letovališta. Najinteresantniji organizovani izleti su krstarenja („Sveta Gora“ ili „zaliv Toroneos“) i „Waterland“ a redovnim autobuskim linijama lako i brzo se stiže u Polihrono, Hanioti ili Pefkohori, odnosno u Nea Mudaniu ili Solun.
 

Smene

Od 29. maja do 27. septembra svakih dvanaest dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći /13 dana, odnosno PAKET ARANŽMAN koji uključuje smeštaj i autobuski prevoz i zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana

U cenu je uključeno

NAJAM / PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ I AUTOBUSKI PREVOZ)

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz uključen u cenu paket aranžmana, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišne taksa

Cena od
60 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Kalitea putovanje Kalitea
GRČKA LETO - KALITEA 2024

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?