• ELNOS TOURS
    Pefkohori
    GRČKA LETO - PEFKOHORI 2024
  • GRČKA LETO - PEFKOHORI 2024
  • GRČKA LETO - PEFKOHORI 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, GRČKA LETO - PEFKOHORI 2024

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Pefkohori je, verovatno, najpopularnije letovalište, kada je reč o turistima iz naše zemlje i o destinaciji Halkidiki. Ovaj, od Soluna 110 km. udaljen turistički centar, dovoljno velik a ipak prostorno mali, poznat je po brojnim sadržajima i dobrim uslovima za kompletan odmor, uživanje u moru i suncu ali i za razonodu, zabavu, provod.

Letnja vreva i gužva se podrazumeva, ovde nikad nije dosadno. Zato je letovalište popularno među gostima mlađih generacija i porodicama sa decom srednjoškolskog uzrasta. Danonoćna živost, na svakom koraku, deo je kosmopolitske atmosfere, kako na šetalištu – uz peščanu plažu, tako i u slikovitim, uskim ulicama, većinom namenjenim samo pešacima. Kao posledicu istovremenog korišćenja od strane brojnih gostiju, letovalište ponekad, u sezoni, ima smanjen ili nedovoljan pritisak vode. Brojne su prodavnice, mega i supermarketi, pekare, taverne, picerije i kafići. Mnogo je i apartmanskih zgrada, hotela – od skromnih do ekskluzivnih. Ovde jednostavno „nema da nema“ i to sve prilagođeno svačijem džepu.

Atraktivne su obližnje plaže „Kruso“ i „Golden ­beach“, interesantno je provesti dan u susednom Haniotiju a u ponudi agencija su krstarenja zalivom Toroneos ili uz obale Svete gore.

Smene

Od 29.maja do 27. septembra na svakih 12 dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći /13 dana, odnosno PAKET ARANŽMAN koji uključuje smeštaj i autobuski prevoz i zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana

U cenu je uključeno

NAJAM / PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ I AUTOBUSKI PREVOZ)

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz uključen u cenu paket aranžmana, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišne taksa

Cena od
60 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Pefkohori putovanje Pefkohori
GRČKA LETO - PEFKOHORI 2024

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?