• STAR TRAVEL
    Sivota
    Vila Nicolas
  • Vila Nicolas
  • Vila Nicolas

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Sivota

Sivota Letovanje, Vila Nicolas

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

SIVOTA - Sivotu još nazivaju i GRČKI KARIBI! Ovo mesto obeleženo je prelepim peščanim i šljunkovitim plažama. Okolna brda koja se nalaze iznad mesta prekrivena su drvećem bora, čempresa i maslina. Bujna vegetacija se spušta do same ivice mora. Obala je vijugava sa mnoštvo stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe peščane plaže sa belim peskom i prozirnim morem. Ono što Sivotu čini jedinstvenim i čarobnim letovalištem je kolekcija malih ostrva koja se nalaze preko puta samog mesta. Ostrva su obrasla gustom šumom i predstavljaju prelep prizor gledajući sa obale.

Vila Nicolas je nova, izuzetno lepo uređena vila sa dvorištem, koja se nalazi u mirnom delu Sivote, 650 metara od centra mesta gde su marketi, mesara, pekara, trafika, taverne i kafići. Do marine i šetališta sa još više taverni i kafića kao i  objekata za prodaju girosa,  sladoleda i  suvenira ima još oko 600 metara.  Do najbliže plaže Zavia,  koja je ušuškana u prelepom maslinjaku, ima oko 900 metara kolima, ali ako želite, do nje možete doći i pešice, neasfaltiranim putem, čime se udaljenost od kuće do plaže smanjuje na oko 400 metara. Do nekih od najlepših plaža u Sivoti i okolini (Zavia, Mega Ammos, Mikri Ammos, Mega Drafi i Agia Paraskevi) moguće je doći i lokalnim vozićem koji staje na 300 metara od vile. Vila Nicolas raspolaže novim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanima koji će prve goste primiti na leto 2019. godine,  kao i  četvorokrevetnim i  petokrevetnim dupleks apartmanima u kojima su prvi gosti  boravili  2018. godine. Jedan deo kuće je još uvek u izgradnji i nove jedinice će biti spremne za letnju sezonu 2020. godine, ali je važno napomenuti da se tokom sezone ne obavljaju građevinski radovi koji bi remetili vaš odmor.

Sve smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i  na prvom spratu.  Svaki  studio i  apartman poseduje moderno kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju (frižider, šporet ili rešo, pribor za jelo, posuđe), LCD TV, komarnike i garnituru za sedenje na terasi ili  tremu (ukoliko su u pitanju smeštajne jedinice u prizemlju).  Sve terase (koje su ujedno i  ulaz u smeštajnu jedinicu) su okrenute ka velikom i lepom zelenom dvorištu u kom se nalazi roštilj i tuš. Svaki studio i apartman poseduje i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina  ne može garantovati.  Promena posteljine i  peškira se vrši na 5 dana.  Iako vila ne poseduje privatni parking, parkiranje je moguće na ulici ispred same kuće. Ukoliko želite da svoj odmor provedete u lepom i mirnom ambijentu, daleko od gužve, a opet dovoljno blizu najvažnijim sadržajima, ova vila je naša iskrena preporuka.

*Klima uređaj uključen u cenu

*Wi Fi Internet gratis

*Promena posteljine i peškira na 5 dana

*GPS koordinate: 39.404629, 20.252117

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
90 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Sivota putovanje Sivota
Vila Zefiros Luxury Resort

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?