• ROBINSON
    Tasos
    TASOS LETOVANJE 2024
  • TASOS LETOVANJE 2024
  • TASOS LETOVANJE 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ROBINSON, Grčka, Tasos

Tasos Letovanje, TASOS LETOVANJE 2024

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA BR.112 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1. dan - Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Tasos. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10. dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11. dan - Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 112/1 – AUTOBUSKI PREVOZ:

1. dan - Beograd - sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa  za Tasos u 17:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan - 11. dan - Tasos - dolazak u Potos, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 12. dan - napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13. dan - dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

PROGRAM PUTOVANJA TASOS AUTOBUSOM BR. 112/1 PREVOZ + PRATILAC + TRAJEKT JEDINSTVENA CENA: 95 € po osobi

U cenu je uključeno

Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja; servis predstavnika naše agencije; troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj. AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA : prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu; prevoz trajektom Keramoti – Limenas - Keramoti (vožnja traje oko 30 min u jednom pravcu); usluge pratioca grupe.

U cenu nije uključeno

Prevoz po izboru individualni ili autobusom; preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja; doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku); ostale individualne i nepomenute troškove; fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera; TURISTIČKA TAKSA za sve turiste koji borave u Grčkoj. Taksa će se naplaćivati na licu mesta od strane vlasnika privatnog smeštaja, recepcije hotela i neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznosi takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi, je: privatni smeštaj - 1,50€; hoteli 1*/2* - 1,50€; hoteli 3* -3€; hoteli 4*- 7€; hoteli 5*- 10€. Plaćanje će se vršiti isključivo gotovinom, a hotelijeri I vlasnici privatnog smeštaja će imati pravo da goste, ukoliko gosti odbiju da plate turističku taksu, ne prime u smeštaj. AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA: Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 40 plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizujemo prevoz u saradnji sa drugim agencijama.

Cena od
49 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?