• STAR TRAVEL
    Bodrum
    Ayaz Aqua 4*
  • Ayaz Aqua 4*
  • Ayaz Aqua 4*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Ayaz Aqua 4*

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Ayaz Aqua 4* odlično pozicioniran, hotel se nalazi u zalivu Gumbet, na samo 3 km od centra Bodruma. Udaljen je 40 km od aerodroma u Bodrumu što omogućava brz transfer modernim saobraćajnicama. Sagrađen je 2002. godine, na površini od 4.000 m2, ali je poslednji put renoviran 2018 godine.

Plaža: Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj: Hotel čini sedam trospratnih blokova u kojima se nalazi 100 standardnih soba 19m2-24m2 (1 soba za invalide, max 3 odrasle ili 2 odrasle + 2 dece 12 god, 24 m2)

Large sobe max 3 odrasle ili 2 odrasle + 2 dece 12 god . Large sobe imaju površinu od 26m2 .

Svaka soba ima WiFi (besplatno), klima uređaj (individualni), sef (plaća se), fen, telefon, TV, balkon ili terasu, mini-bar (plaća se), balkon ili terasu. Standard pool/ sea view sobe nalaze se u zgradi kod glavnog bazena i u zgradi kod relax bazena koja je najbliža plaži.

Hotelski sadržaj: Glavni restoran (nalazi se u susednoj zgradi), 2 bara, snek bar, 2 otvorena bazena, 2 vodena tobogana, dečiji bazen, igralište, besplatan WiFi na celoj teritoriji, aerobik, animacija, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna. Plaća se: masaža, bilijar, bar kod plaže, usluge hemijskog čišćenja i pranja veša, doktor.

UslugaAll İnclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, kafa, čaj, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju glavni i  à la carte restoran Cocanat. U ponudi je i nekoliko barova – Pool bar, Restaurant bar, Snack bar, Cocanat bar.

Uz doplatu : uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića posle 23:00h, à la carte restoran i Cocanat bar. Plaća se: ležaljke na doku ,telefon, room service, mini bar i sef na recepciji hotela.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
739 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Lujo Hotel Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Rixos Premium Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Crystal Green Bay Resort & SPA 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Asteria Bodrum Resort 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Bitez Garden Life 4*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Azure By Yelken (ex Grand Park Bodrum) 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Royal Asarlik Beach 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Bitez Garden Life 4*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?