Novo putno osiguranje Generali Osiguranja Srbija

Niko ne voli preopširne tekstove, pa da vam odmah kažemo ono što će vas sigurno zanimati?

Zar ne bi bilo idealno da putno osiguranje obuhvata i COVID-19, uključujući i pokriveno lečenje na maksimalnu sumu, da imate na raspolaganju besplatnu onlajn konsultaciju sa lekarom i da ne morate još da brinete i o svom domu, jer je i on osiguran dok ste na putu?

Nikada nije bilo važnije putovati što sigurnije. Zato od 10. juna 2021. godine,  novo Generali osiguranje za putnike u inostranstvo sadrži i pokriće bolesti COVID-19.

Šta to zapravo znači?

To znači da će svi klijenti Generali osiguranja koji od 10. juna 2021. godine kupe polisu putnog osiguranja imati pokriće u slučaju da na putu obole od COVID-19, uključujući:

  • sve troškove dijagnostike
  • testiranje po preporuci ovlašćenog lekara
  • preporuku ovlašćenog lekara za smeštaj u izolaciji
  • troškove povratka u zemlju prebivališta
  • bolničko lečenje
  • troškove lekova za vanbolničko lečenje
  • jedan kontrolni pregled

Još jedna pogodnost za klijente

Slušali smo iskustva i komentare klijenata i zdravstvenih ustanova i potrudili se da pokrijemo sve moguće scenarije. Tako, ako tokom putovanja osetite tegobe, na raspolaganju su vam i besplatne onlajn konsultacije sa lekarima asistentske kompanije Europ Assistance. Razgovore, naravno, možete obaviti i preko fiksnog ili mobilnog telefona, ako vam to više odgovara.

I to nije sve. Pored nabrojanih pogodnosti, dobijate i gratis osiguranje domaćinstva - jer želimo da budete sigurni da je kod kuće sve u redu dok ste odsutni. Još jedna dobra vest, ovo nije samo letnja akcija, putno osiguranje sa gratis osiguranjem domaćinstva za vreme boravka u inostranstvu je stalno dostupno.

O svim pogodnostima novog putnog osiguranja možete se detaljnije informisati ovde.

Želimo vam sigurno putovanje i odmor bez brige.

GENERALI OSIGURANJE