• Bansko putovanje
    Bansko
  • Bansko zimovanje
  • Bansko skijanje cene

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Bansko, Bugarska

Na obroncima Pirina, oko 160 km od Sofije, nalazi se Bansko – zimski centar koji je zapravo atrakcija posećena tokom čitave godine. Prirodni uslovi i geografski položaj obezbeđuju snežni pokrivač u periodu od decembra do maja a konfiguracija terena pruža izuzetne uslove za sve snežne sportove, kako za početnike i amatere tako i za napredne i profesionalce.

Staze su opremljene savremenom signalizacijom, mašinama za veštački sneg koje isključuju bilo kakvo iznenađenje i dovoljno snega za skijanje u svim vemenskim uslovima, odlično su povezane uspinjačama i ski-liftovima...

Oko 70 km uređenih staza koje kreću sa visine od 2.560 metara, omiljene su među ljubiteljima svih alpskih disciplina i snouborderima.

Bansko je mesto koje pleni posebnom i iznenađujućom lepotom. Savremeni zimski centar sa svim udobnostima koje se mogu pružiti, kombinovan je sa jedinstvenim etno muzejom pod vedrim nebom. Stara arhitektura kuća i vodenica, drveni enterijeri, tradicionalna kuhinja...samo pojačavaju utisak dobro izabranog mesta za zimski ali i letnji odmor.

Dodatna atrakcija je nacionalni park Pirin, izuzetno prirodno okruženje pod zaštitom UNESCO.

Bansko, PUTOVANJA 2024, LETOVANJA, Bansko Bugarska

Učitaj još

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?