• FILIP TRAVEL
    Lisabon
    LISABON • Putovanje avionom
  • LISABON • Putovanje avionom
  • LISABON • Putovanje avionom

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi FILIP TRAVEL, Portugalija, Lisabon

Lisabon Evropski gradovi, LISABON • Putovanje avionom

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Detalji na: https://www.filiptravel.rs/sr/location/lisabon

Ono što bi trebali da obiđete u Lisabonu, to su dva značajna obeležja: Most 25. april - najduži viseći most u Evropi - i most Vasko da Gama koji je dobio ime po portugalskom moreplovcu i istraživaču (1469 – 1524). On je bio prvi čovek koji je morskim putem stigao iz Evrope do Indije, a pokazao i da se Afrika može oploviti. 

Tradicionalno prevozno sredstvo u Lisabonu je tramvaj. Uveden je u 19. veku, a prvi gradski tramvaji mogu se videti u Muzeju javnog saobraćaja (Muzeu da Karis).

Pogledajte našu celokupnu ponudu za putovanje u Evropske gradove 

Smene

Napomene o ceni

Proveriti tačnost na sajtu www.filiptravel.rs

U cenu je uključeno

aerodromske takse (oko 144 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili u poslovnicama ovlašćenih subagenata), avionski prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Lisabon – Minhen – Beograd (prevoznik Lufthansa), smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u dvokrevetnim sobama (5 noćenja sa doručkom), transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Lisabonu prema programu, panoramsko razgledanje Lisabona, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu nije uključeno

boravišna taksa za starije od 13 godina, 2 evra po noći po osobi (plaća se na recepciji hotela), fakultativni izleti, ulaznice na lokalitetima i posete, međunarodno zdravstveno putno osiguranje.

Cena od
1200 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?