• ETA TOURS
    Ljubljana
    OSMI MART LJUBLJANA 2025
  • OSMI MART LJUBLJANA 2025
  • OSMI MART LJUBLJANA 2025

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi ETA TOURS, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, OSMI MART LJUBLJANA 2025

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan BEOGRAD – (Ljubljana Putovanje 2 noćenja 2024 / 2025) - Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA - (Ljubljana Putovanje 2 noćenja 2024) - U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjevekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje.

3.dan – TRST - OUTLET PALMANOVA - (Ljubljana Putovanje 2 noćenja 2024 / 2025) - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet  u jedan od najboljih italijanskih outleta Palmanova. Pauza za šoping, iskoristite i do 70% sniženja u radnjama poznatih modnih brendova. Nastavak putovanja u Trst, prelepog italijanskog grada na Jadranu koji ćemo posetiti i u slobodno vreme uživati u ispijanju illy kafe čiji je proizvođač upravo Trst. Po dolasku obilazak grada: Srpska crkva Sveti Spiridon, Piazza Unita d’ Italia, San Antonio Nuovo, teatar Verdi. Slobodno vreme za šoping,šetnju pored mora ili uživanje u ručku u nekim od tratoria koje će vam preporučiti naš vodič. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.

4. dan BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okruženo slovenačkim Alpima,  a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem se nalazi crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled je predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

Smene

06.03. - 10.03.2024

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; - Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3*/4* , usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) - Usluge vodiča i pratioca grupe - Agencijske usluge - Obilazak Ljubljane i Škofja Loke

U cenu nije uključeno

Aranžman ne obuhvata: - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Individualne troškove putnika. - Doplata za jednokrevetnu sobu – 65€ - Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju po osobi Fakultativne izlete: - Bled i Bohinj- 30 € - Trst i outlet Palmanova -40€ Paket izleta 60€

Cena od
129 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Ljubljana putovanje Ljubljana
PUTOVANJE LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA 2025

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?