• SUPERNOVA TRAVEL
    Korzika
    GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“ 08-17.09.2024. brodom CUNARD Queen Victoria
  • GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“ 08-17.09.2024. brodom CUNARD Queen Victoria
  • GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“ 08-17.09.2024. brodom CUNARD Queen Victoria

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Krstarenja SUPERNOVA TRAVEL, Francuska, Korzika

Korzika Krstarenja, GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“ 08-17.09.2024. brodom CUNARD Queen Victoria

10 dana
9 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“
brodom CUNARD Queen Victoria

Barselona - Sardinija - Korzika - Sicilija - Napulj - Rim
Termin putovanja: 08 - 17. septembar 2024.
Polazak iz Beograda: 08. septembar 2024.
Paket aranžman:  avion + brod + hotel  (10 dana, 9 noćenja)          
Plan plovidbe:
Dan                                         Luka                    
1. dan    Ponedeljak, 09. sep.    Barselona - Španija
2. dan    Utorak,  10. sep.        Dan na moru
3. dan    Sreda, 11. sep.          Algero/Sardinija - Italija
4. dan    Četvrtak,  12. sep.     Ajačio/Korzika - Francuska
5. dan    Petak, 13. sep.         Dan na moru
6. dan    Subota, 14. sep.       Mesina/Sicilija - Italija
7. dan    Nedelja, 15. sep.        Napulj - Italija
8. dan    Ponedeljak, 16. sep.    Ćivitavekija/Rim - Italija

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 08. sep.  NEDELJA : BEOGRAD - SRBIJA, BARSELONA - Španija
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Poletanje za Barselonu predviđeno je za 17.10h, let JU 584. Sletanje u Barselonu u 19.50h. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela Viladomat 3* (ili hotel slične kategorije) u Barseloni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. dan, 09. sep.  PONEDELJAK :  BARSELONA -  ŠPANIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Barselona je glavni i najveći grad Katalonije i najveća luka Španije: Kolumbov spomenik, vidikovac Barselone - Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve gradjevine - kuće Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, La Rambla... Nakon razgledanja odlazak u luku Barselone i ukrcavanje na. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i  upoznavanje sa brodom. Brod isplovljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

3. dan, 10. sep.  UTORAK:  DAN NA MORU
Doručak. Brod polovi u pravcu Sardinije. Slobodno vreme za uživanje u plovidbi i ugođajima broda Queen Victoria. Cunard Queen Victoria predstavlja luksuzni brod u art deco stilu. Porinut 2007. godine kao 2. po redu brod sa istim nazivom, nastavak je čuvene tradicije u izgradnji jedinstvenih putničkih brodova. Sam podatak da je na inauguraciji broda prisustovala tadašnja vojvodkinja od „Cornwall-a“, a sadašnja kraljica Engleske Kamila govori o kvalitetu Brodske kompanije i samog broda. Spoj inovativnih rešenja i tradicije su rezultirali specifičnom ugođaju i kvalitetu koji je jedinstven za ovu brodsku kompaniju. Treba napomenuti da brodska kompanija Cunard ima tradiciju dugu 180 godina. Elegantni brodski trup crne boje i crveni dimnjak postali su simbol za luksusna krstarenja širom sveta. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

4. dan, 11. sep.  SREDA:   SARDINIJA - ITALIJA    
Doručak. Pristajanje broda u luku Algero u prepodnevnim satima. Algero je grad na zapadnoj obali Sardinije i jedan je od najlepših gradova ovog ostrva. Od znamenitosti treba posetiti: Katedralu Santa Maria, tvrđavu Kastelo, istorijski centar grada, Arheološki muzej. U blizini grada se nalazi nacionalni park Gennargentu. Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

5. dan, 12. sep.  ČETVRTAK: AJAČIO, KORZIKA - FRANCUSKA
Doručak. Brod uplovljava u luku u prepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ajačio je glavni grad ostrva Korzika. Od znamenitosti svakako treba posetiti glavni gradski trg, palatu Froš, muzej Freš, katedralu Notr Dam, glavnu pijacu na otvorenom... Povratak na brod. Brod isploljava iz luke u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

6. dan, 13. sep.  PETAK: DAN NA MORU
Doručak. Brod plovi u pravcu Sicilije. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. U toku boravka na brodu Queen Victoria, putnici mogu da uživaju u otvorenom bazenu, raznim radionicama, tenisu, mini golf terenima, bogatoj brodskoj literaraturi i zabavnom programu koje organizuje iskustan tim animatora... Ručak. Večera. Večernja animacija.  Noćenje.

7. dan, 14. sep.  SUBOTA: MESINA, SICILIJA - ITALIJA
Doručak. Pristajanje broda u luku Mesina. Od znamenitosti svakako treba posetiti: Katedralu u Mesini, trg sa fontanom Duomo, atronomski sat... Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Taorminu. Taormina je slikoviti grad smešten na itočnoj obali Siciliji sa pogledom na Tirensko more i vulkan Etnu. Od znamenitosti treba obići: grčko - rimski amfiteatar, vrtove Taormine, glavnu ulicu Corso Umberto, baroknu crkvu San Đuzepe. Povratak na brod. Brod isploljava iz luke u popodnevnim satima Večera. Večernja animacija.  Noćenje.

8. dan, 15. sep. NEDELJA: NAPULJ - ITALIJA  
Doručak. Pristajanje broda u luku Napulj u prepodnevnim satima. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti. U Napulju svakako treba posetiti: zamak Nuovo, Kraljevska palata, trg Naroda, teatar San Karlo, via Toledo… Povratak na brod. Isplovljavanje broda iz luke predviđeno je u popodnevnim satima. Večera. Večernja animacija. Noćenje.

9. dan,  16. sep.  PONEDELJAK: ĆIVITAVEKIJA, RIM - ITALIJA
Brod pristaje u luku Ćivitavekija u jutarnjim satima. Doručak. Napuštanje broda. Transfer autobusom do centra Rima. Obilazak glavnog i najvećeg grada Italije, centra kulturnih i zabavnih dešavanja. Panoramsko razgledanje znamenitosti: Vatikanski grad, Hadrijanov zamak Sv. Andjela, Trastevere, Koloseum, Trg Venecija, Fontana di Trevi, Španske stepenice... Transfer do hotela. Slobodno vreme ya individualne aktivnosti. Noćenje

10. dan,  17. sep.  UTORAK: ĆIVITAVEKIJA, RIM - ITALIJA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak na aerodrome je predviđeno za 14.30h. Poletanje aviona je predviđeno za 18.30h let W6 4032, sletanje na Beogradski aerodrom je u 20.15h. Kraj programa.

 

Smene

08 - 17. septembar 2024.

Napomene o ceni

Paket aranžman: avion + brod 7 noći + hotel 2 noći Cena u EUR po osobi u izabranoj kabini

U cenu je uključeno

• Krstarenje (8 dana / 7 noći) kruzerom CUNARD QUEEN VICTORIA na relaciji Barselona (Španija) – Sardinija (Italija) – Korzika (Francuska) – Sicilija (Italija) – Napulj (Italija) - Ćivitavekija (Italija). • Avio prevoz na redovnoj liniji Air Srbije JU 584 Beograd – Barselona, i Wizz Air-a W6 4032 Rim – Beograd sa uključenim prtljagom do 20kg i ručnim prtljagom do 8 kg; • 1 noćenje u hotelu 3* u Barseloni prema programu; • 1 noćenje u hotelu 3* u Rimu prema programu; • Obavezne napojnice (vrednost 84 €); • Smeštaj u dvokrevetnim izabranim kabinama tokom krstarenja; • Autobuski transferi u Barseloni i Rimu prema programu; • Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija; • Obavezne lučke takse (vrednost 140 €); • Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne tipove žive muzike, disko club, karaoke... • Korišćenje bazena, fitnes sale, džoging staze i hidromasažne kade (jacuzzi) na lido palubi; • Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima; • Uslugu predstavnika agencije – vodiča, tokom putovanja; • Troškove organizacije i realizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

• Gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3 * – 4 € po noći po osobi; • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Plaća se u agenciji. U slučaju korišćenja lekarskih usluga na brodu, plaćanje se vrši na licu mesta a refundacija se vrši po povratku, kod osiguravajuće kuće; • Pića na brodu, uključujući i vodu za piće, osim vode i napitaka tokom doručka s kojima se putnici sami poslužuju iz termosa u restoranu u kom se poslužuju obroci po sistemu bifea; • Svakodnevne fakultativne izlete u organizaciji lokalnog partnera ili Brodara (informacija na info desk-u broda). Cene fakultativnih izleta kreću se od 60 do 200 eura po osobi po izletu. Detaljan program i cenovnik izleta biće dostupan 10 dana pre polaska na putovanje; • Korišćenje sportskog terena na brodu; • Korišćenje mini bara u kabini i hotelima; • Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini); • Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...

Cena od
1589 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Korzika putovanje Korzika
GRUPNO KRSTARENJE „Kraljevski Mediteran“ 08-17.09.2024. brodom CUNARD Queen Victoria

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?