• ASTRA TRAVEL
    Nikiti
    LETO 2024 Nikiti
  • LETO 2024 Nikiti
  • LETO 2024 Nikiti

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ASTRA TRAVEL, Grčka, Nikiti

Nikiti Letovanje, LETO 2024 Nikiti

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110km od Soluna, između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Nikiti se sastoji iz dva dela, starog i novog. Razdvaja ih glavni put koji vodi kroz poluostrvo Sitonija. 
Novi deo Nikitija je atraktivniji jer se nalazi uz peščanu plažu i proteže se od glavnog puta, uz koji se nalazi bogata ponuda ugostiteljskih objekata, prodavnice, kao i veliki super market Lidl. Mesto je idealno za porodično letovanje. Plaža je peščana, sa postepenim ulaskom u more, uz koju se proteže uređeno šetalište. Egzotične plaže u okolini privlače sve koji vole divljinu i mir, a blizina Neos Marmarasa i Sartija sve one koji žele noćni izlazak i provod.

KASTRI BEACH - Lokacijski je ovo možda jedno od najboljih mesta za osvajanje plaža sa zapadne strane Sitonije. Dovoljno blizu Nikitija i sadržaja kao što su šetalište sa brojnim restoranima i tavernama, stari grad bogat istorijom i nekoliko najsnabdevenijih marketa na Sitoniji, među kojima je i najtraženiji Lidl. U neposrednoj blizini se nalaze i ostale popularne plaže kao što su Kalogria, Lagomandra i Koviou. Na manje od 20km je i Neos Marmaras koji se nameće kao druga alternativa za večernju šetnju. Kada gosti smešteni na Kastriju ne žele da koriste svoja vozila za osvajanje ostalih plaža, kupaju se na prelepoj peščanoj Kastri plaži. Plaža se sastoji iz dva dela koja su razdvojena stenovitim rtom. Plićak je dug oko 50m, pa je ova plaža idealna za neplivače i decu. Na Kastri plaži gotovo da nikada nema gužve pa je idealna za potpuni mir i raj je za hedoniste koji žele da se isključe od gradske gužve. Sa Kastri plaže možete uživati u predivnom zalasku sunca.

Smene

Smene su od 10. maja do 03. oktobra, u trajanju od 9-10-11-12 noćenja. Moguće je izabrati broj noćenja.

Napomene o ceni

Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu po osobi za paket aranžman, što podrazumeva smeštaj u odabranoj kući i autobuski prevoz. Cena bez zvezdice je cena najma smeštaja za odredjeni broj noćenja.

U cenu je uključeno

- smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja - prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom* ) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen

U cenu nije uključeno

- zdravstveno putno osiguranje - turistička taksa u iznosu od 0,5eur po danu po smeštajnoj jedinici koja se plaća na destinaciji - fakultativni izleti - ostali nepomenuti troškovi

Cena od
55 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Nikiti letovanje Nikiti
LETO 2024 Nikiti

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?