• BELVI TRAVEL
    Rimini
    RIMINI LETOVANJE - AUTOBUSOM
  • RIMINI LETOVANJE - AUTOBUSOM
  • RIMINI LETOVANJE - AUTOBUSOM

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

YUTA Informacije i putovanja

Letovanje BELVI TRAVEL, Italija, Rimini

Rimini Letovanje, RIMINI LETOVANJE - AUTOBUSOM

9 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:  1.dan – polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. 2.dan – dolazak u Lido di Jesolo ili Rimini. Smeštaj u hotel od 14:00 časova. 3-8.dan – boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. 9.dan – napuštanje soba do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju (za tačno vreme povratka (informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji. 10.dan – dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

autobuski prevoz turiticke klase na relaciji Beograd – Lido Di Jesolo/Rimini – Beograd sa pratiocem grupe (polazak je dan ranije u odnosu na datum u tabeli) izabrane pansionske usluge (7 nocenja) u hotelu prema tabeli usluge licenciranog pratioca grupe servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

U cenu nije uključeno

troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. fakultativne programe i izlete. obaveznu gradsku komunalnu taksu za Lido Di Jesolo i Rimini, plaća se po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 * cca 1,00 €, sa 3* cca 2,00 € i sa 4* cca 3,50 €.

Cena od
269 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Rimini putovanje Rimini
RIMINI LETOVANJE - AUTOBUSOM
Izdvojeno
Rimini putovanje Rimini
RIMINI LETOVANJE - SOPSTVENI PREVOZ

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?