• TIME TRAVEL
  Larnaka
  Kipar - Larnaka
 • Kipar - Larnaka
 • Kipar - Larnaka

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje TIME TRAVEL, Kipar, Larnaka

Larnaka Letovanje, Kipar - Larnaka

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

AVIO prevoz:

1. dan Beograd: Turistički aranžman započinje 3h pre prvog ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Sva potrebna dokumentacija u vidu vaučera ili avio karte putniku je prethodno dostavljena ili je putnik preuzeo u agenciji. Putnik samostalno pristupa šalteru za predaju prtljaga, carini kao i šalteru za pasošku kontrolu.
Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju nadležne službe aerodroma i kabinsko osoblje. Avio let do destinacije. Po sletanju na krajnju destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Na pojedinim destinacijama, moguće je da se prtljag prevozi drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do pretposlednji dan: Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta koje putnik posebno i samostalno ugovara sa predstavnikom lokalng agenta. Te dodatne usluge ne mogu biti predmet prigovora jer nisu sastavni deo Ugovora o putovanju. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.

Poslednji dan: napuštanje soba najkasnije do 9h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona). Vreme napuštanja soba je određeno politikom kuće (uobičajeno je između 9-12h).
Slobodno vreme do transfera za aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let do Beograda.
Dolazak u Beograd. Završetak usluge. Napomena: Program putovanja je određen kalendarskim datumom
početka i završetka. Prvi i poslednji dan su predviđeni za putovanje i nisu predviđeni za celodnevni boravak ili kupanje. Moguć je večernji odlazak ili ranojutarnji povratak.

Smene

5, 10 i 15 dana

Napomene o ceni

First minute popusti

U cenu je uključeno

- Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd-Destinacija-Beograd · Avio takse trenutno-podložne promenama. Više informacija na upit. - Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). - Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine. - Transfer aerodrom-hotel i hotel-aerodrom. - 4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu - Usluge predstavnika na destinaciji.

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. - Fakultativne izlete - Individualne troškove - Deca do 2 godine nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu - Ostale nepomenute usluge.

Cena od
537 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?