• BELVI TRAVEL
    Alanja
    TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.
  • TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.
  • TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Alanja

Alanja Letovanje, TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Antalijska regija – Alanja – Turska leto 2024 Club Dizalya 4* Alanja 
Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.

PAKET ARANŽMAN AVIONOM  8/11/12 DANA | 7/10/11 NOĆENJA

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let na relaciji Beograd – Antalija (oko 120 min). Sletanje u Antaliju. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2-7/10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Antaliji. Poletanje aviona (čarter let) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle dva sata leta. KRAJ PROGRAMA.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dan pre polaska na putovanje, kao i povratka sa istog.                                                                                                                                                                      

Vreme i broj leta:

JU 9602/3 BEG AYT BEG – avion na 7 noći, Beg 12:00 Ayt 15:05 Ayt 15:50 Beg 17:05
JU 9600/1 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 18:15 Ayt 21:20  Ayt 22:05 Beg 23:20
JU9722/3 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 06:00 Ayt 09:05 Ayt 10:00 Beg 11:15
 

Club Dizalya 4* – Alanja

Besplatno boravi dvoje dece  do 14 godina.

Položaj hotela: hotel se nalazi u regiji Konakli. Hotel je udaljen 12 km od Alanje i 120 km od aerodroma u Antaliji.  Renoviran je 2019. godine.

Plaža: sopstvena šljunkovita plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri - uz doplatu).

Sobe: hotel ima ukupno 210 smeštajnih jedinica.

Standardne sobe su površine od 18 – 22  m² (max 2 odrasle + dvoje dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.

Villa sobe su površine 24m2 (max 2 odrasle + dvoje dece ili 3 odrasle + dete ) nalaze se u bungalovima, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je sofa ili krevet na rasklapanje.

Svaka soba sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar ( voda i bezalkoholna pića pri dolasku, nakon toga samo voda se dopunjuje svakoga dana), laminat ili keramički pod, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Hotelski sadržaj: glavni restoran, 2 a’la carte restorana (turski i mediteranski – uz rezervaciju), lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, teniski teren, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana, razna takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina, igraonica i mini diskoteka u večernjim satima, WI FI je besplatan u zajedničkim prostorijama i sobama.

Uz doplatu: room servis, bilijar, masaža, rent a car, prodavnice, usluge pranja veša, svi sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, tursko kupatilo, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, telefon/fax, energetska pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, kokteli, sva hrana, piće i usluge van hotelskog koncepta AI usluge.

Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera), kasni doručak, užina, čaj, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: kvalitetna uslugu, preporuka za sve tipove gostuju, odnos cene i kvaliteta odličan. Preporuka naše agencije.

Koncept AI ENGLESKI možete preuzeti ovde

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ I USLUGE + AVIONSKI PREVOZ + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Avio – čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd. Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku. Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 41,56 evra (25,06 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 16,5 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena do momenta polaska. Doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. Fakultativne izlete, individualne troškove putnika, troškove testiranja na COVID-19.

Cena od
689 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Dizalya Palm Garden Hotel 5* - Dvoje dece do 14 godina gratis
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA 2024 ANTALIJSKA REGIJA – First minute popusti do 52 %, besplatno boravi dvoje dece do 14 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?