• BELVI TRAVEL
    Alanja
    TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.
  • TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.
  • TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje BELVI TRAVEL, Turska, Alanja

Alanja Letovanje, TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Antalijska regija – Alanja – Turska leto 2024 Justiniano Park Conti4* Alanja 
Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.

PAKET ARANŽMAN AVIONOM  8/11/12 DANA | 7/10/11 NOĆENJA

PROGRAM PUTOVANJA:  Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let na relaciji Beograd – Antalija (oko 120 min). Sletanje u Antaliju. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela. Noćenje. 2-7/10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Antaliji. Poletanje aviona (čarter let) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd posle dva sata leta. KRAJ PROGRAMA.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dan pre polaska na putovanje, kao i povratka sa istog.                                                                                                                                                                      

Vreme i broj leta:

JU 9602/3 BEG AYT BEG – avion na 7 noći, Beg 12:00 Ayt 15:05 Ayt 15:50 Beg 17:05
JU 9600/1 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 18:15 Ayt 21:20  Ayt 22:05 Beg 23:20
JU9722/3 BEG AYT BEG – avion na 10 i 11 noći, Beg 06:00 Ayt 09:05 Ayt 10:00 Beg 11:15

Justiniano Park Conti 5* Alanja

Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Okurčalar, udaljen 35 km od centra Alanje, 90 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1998. godine.

Plaža: sopstvena, peščano – šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.

Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 660 soba, koje se nalaze u glavnoj zgradi, bungalovima, vilama i zgradi Moonlight. Sobe u glavnoj zgradi su renovirane.

Standardne sobe su površine oko 24-28 m2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle), nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima, imaju dva odvojena ležaja, dodatni ležaj su sofa ili krevet na rasklapanje. Recepcija određuje u kom delu hotela će gosti biti smešteni, agencija ne može uticati na to.

Family sobe su površine oko 28-34 m2 (max 4 odrasle), imaju dve sobe odvojene vratima, gde je u jednoj francuski ležaj, a u drugoj dva standardna ležaja ili dve sofe. Nalaze se u glavnoj zgradi i u bungalovima.

Sve sobe imaju kupatilo (zastakljeni tuš, wc, lavabo), individualnu klimu, mini bar (uz karticu koja se dobije, gosti uzimaju piće u baru i nose u sobu), TV, fen, balkon, wi-fi (uz doplatu), krevetac za bebe (uz doplatu) na upit.

Hotelski sadržaj: 1 glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – besplatno 1x tokom boravka), 4 bara, poslastičarnica, spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, bazen sa 3 vodena tobogana, igralište za decu, mini zoo, SPA (tursko kupatilo, sauna), fitnes centar, aerobik, teniski teren, wifi besplatno u lobiju, mini klub (4-12 godina), stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, disko.

Uz doplatu: bežični internet u sobama, a la carte restorani, bilijar, sportovi na vodi, igraonica za decu, šatl bus do Alanje, masaža, prodavnice, frizer, usluge pranja veša, doktor.

Usluga: All Inclusive – sve uključeno ( doručak-ručak-večera) – buffet servis, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Napomena: stariji hotel, sa dobrom i kvalitetnom uslugom. Preporuka za sve tipove gostiju, naročito za porodice. Nalazi se na jednoj od najlepših plaža u antalijskoj regiji.

Koncept AI ENGLESKI možete preuzeti ovde

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE: HOTELSKI SMEŠTAJ I USLUGE + AVIONSKI PREVOZ + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Avio – čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd. Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku. Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 41,56 evra (25,06 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 16,5 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena do momenta polaska. Doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 15h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja možete dobiti u agenciji. Fakultativne izlete, individualne troškove putnika, troškove testiranja na COVID-19.

Cena od
869 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
ANTALIJSKA REGIJA – ALANJA LETO 2024 – Hotel Krizantem 4* - Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Dizalya Palm Garden Hotel 5* - Dvoje dece do 14 godina gratis
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA 2024 ANTALIJSKA REGIJA – First minute popusti do 52 %, besplatno boravi dvoje dece do 14 godina
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Club Dizalya Hotel 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina.
Izdvojeno
Alanja putovanje Alanja
TURSKA ALANJA LETO 2024 – Justiniano Park Conti 5* - Besplatno boravi dvoje dece do 15 godina.

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?