• DREAM LAND
    Antalija
    HOTEL DELPHIN BE GRAND 5* - Antalija / Turska
  • HOTEL DELPHIN BE GRAND 5* - Antalija / Turska
  • HOTEL DELPHIN BE GRAND 5* - Antalija / Turska

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje DREAM LAND, Turska, Antalija

Antalija Letovanje, HOTEL DELPHIN BE GRAND 5* - Antalija / Turska

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Delphin be Grand ex Botanik Exclusive se nalazi u mestu Antalija, Lara - na svojoj plaži, oko 15km od centra Antalije i oko 10km od aerodroma. Delphin Be Grand Resort je novo ime hotela. Stara imena hotela su Botanik Exclusive Resort i Rixos Lares.

Hotel ima svoju 450m dugu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Resort ima 112.000m2 i čine ga glavna zgrada i tri osmospratne kule spojene sa glavnom zgradom, kao i 54.000m2 bašte koja oduzima dah. Otvoren je 2002. godine, a poslednji put renoviran 2016.godine. Deo je Delphin lanca hotela. Hotel ima: 617 standardnih soba, 69 Superior soba, 20 soba sa konekcijom, 127 porodičnih soba, 3 porodična apartmana, i 17 apartmana.

Hotel ima glavni restoran “Sun Flower”, 7 à la carte restorana (“Rugiano”, “Jaipo”, “Sakura”, “Atalantes”, “Sultan”, “Ikat“ i “ Mermaid“), 12 barova.

Za decu su tu mini klub, bazeni, igraonice, mini disko, mini bioskop, igralište, luna park, dinosaur park, tobogani, animacije.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku • Aerodromske takse za čarter let (sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put, plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.). Plaćanje se vrši u agenciji; Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. • Doplata za gorivo YQ taksa, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

• Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Cena od
1712 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Antalija putovanje Antalija
HOTEL DELPHIN BE GRAND 5* - Antalija / Turska

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?