• SALVADOR TRAVEL
    Antalija
    TURSKA LETO 2024
  • TURSKA LETO 2024
  • TURSKA LETO 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje SALVADOR TRAVEL, Turska, Antalija

Antalija Letovanje, TURSKA LETO 2024

11 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Paket Aranžmani diretnim letovima na Antaliju. Posetite neke od najpopularnijih letovališta Turske sa kvalitetnom uslugom u Kemeru, Side-u, Beleku, Alanji ili antaliji. All Inclusive usluga za sve tipove gostiju, kako za parove tako i za porodičan odmor u resortima prepunim sadržaja. Turska Leto 2024 

Smene

Polasci od maja do oktobra 2024 godine na 7, 10 ili 14 noćenja...

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: • Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd. • Grupni transfer autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku. • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 41,56 evra (25,06 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 16,5 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena, najkasnije 20 dana pre otpočinjanja putovanja. Promena cene po ovom osnovu može predstavljati kako povećanje cene putovanja tako i srazmerno smanjenje cene putovanja, do koga dolazi nakon zaključenja ugovora o putovanju. • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?