• STAR TRAVEL
    Grac
    Grac i Maribor 1 noć / 4 dana - Putovanje
  • Grac i Maribor 1 noć / 4 dana - Putovanje
  • Grac i Maribor 1 noć / 4 dana - Putovanje

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi STAR TRAVEL, Austrija, Grac

Grac Evropski gradovi, Grac i Maribor 1 noć / 4 dana - Putovanje

4 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. DAN, BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2. DAN, GRAC – ZOTTER FABRIKA ČOKOLADE (fakultativno)
Dolazak u Grac. Zajednički obilazak Graca uz pratnju vodiča. Smeštaj u hotel posle 15h. Fakultativan polazak ka gradu Riegesburgu gde se nalazi poznata fabrika čokolade Zotter i gde je predviđen specijalno osmišljen obilazak fabrike i degustacija preko 100 raznih vrsta čokolade, u trajanju od sat vremena. Nakon obilaska slobodno vreme za obilazak Eko farme koja se nalazi u sklopu fabrike. Povratak u Grac. Slobodno vreme. Noćenje.
3. DAN, GRAC – MARIBOR
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme u Gracu a zatim nastavak putovanja prema Mariboru. Po dolasku u Maribor, upoznavanje sa centrom grada i razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vreme do popodnevnih časova kada je predviđen polazak za Beograd. Putovanje kroz Sloveniju, Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
4. DAN, BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
79 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Grac putovanje Grac
Grac i Maribor 1 noć / 4 dana - Putovanje

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?