• ETA TOURS
    Ljubljana
    PUTOVANJE LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA PRVI MAJ 2023
  • PUTOVANJE LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA PRVI MAJ 2023
  • PUTOVANJE LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA PRVI MAJ 2023

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Evropski gradovi ETA TOURS, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, PUTOVANJE LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA PRVI MAJ 2023

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan BEOGRAD – ( Ljubljana putovanje 2023 ) Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan ŠKOFJA LOKA-LJUBLJANA -  ( Ljubljana putovanje 2023 ) U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjevekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje.

3.dan – BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okruženo slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled je predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do povratka u Ljubljanu. Noćenje.

4.dan PIRAN-PORTOROŽ -Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Portorož i Piran. Sa sigurnošću se može reći da je Portorož mediteranski gradić, biser slovenačkog primorja. Portorož je najpopularnije letovalište. Šetalište je povezano sa predivnim Piranom (oko 15 minuta hoda uz obalu), a od Trsta u Italiji deli ga tridesetak kilometara, luksuzni hoteli i kongresni centri, luka, sportski objekti, samo su delić onoga što nudi. Naravno, tu je i dugačka plaža koju okružuju brojni kafići i restorani, na kojoj ćete uživati nakon razgledanja grada. Piran važi za dragulj venecijanske arhitekture, mesto koje Vas neće samo oduševiti opojnom morskom atmosferom, upečatljivom arhitekturom u jarkim bojama fasada, već i predivnim zalascima sunca, skrivenim baštama, možda i najlepšim trgom na Jadranu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u večernjim časovima.

5. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Smene

28.04.2023-02.05.2023

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

Aranžman obuhvata: - Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; - Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) - Usluge vodiča i pratioca grupe - Agencijske usluge - Obilazak Ljubljane i Škofja Loke

U cenu nije uključeno

Aranžman ne obuhvata: - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje - Individualne troškove putnika. - Doplata za jednokrevetnu sobu - 50 € - Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju Fakultativne izlete: - Bled i Bohinj - 20 € - Portorož i Piran - 30 €

Cena od
129 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?