• STAR TRAVEL
    Ljubljana
    Biseri Slovenije 1 noć / 3 dana - Putovanje
  • Biseri Slovenije 1 noć / 3 dana - Putovanje
  • Biseri Slovenije 1 noć / 3 dana - Putovanje

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi STAR TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, Biseri Slovenije 1 noć / 3 dana - Putovanje

3 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. DAN KRALJEVO – LJUBLJANA

Polazak iz Kraljeva oko 21h. Putovanje preko Hrvatske, noćna vožnja. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN LJUBLJANA – KRANJ – BLED – KRANJ

Dolazak u LJUBLJANU u jutarnjim satima. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešernu i Franjevaĉkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenaĉkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovţ – Gradska kuća sa malim zvonikom, Zmajski most. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta do obližnjeg KRANJA. Smeštaj u hotel oko 13h. Kraće zadržavanje u hotelu ( oko 1 sat) i slobodno vreme ili fakultativni odlazak na BLED. Obilazak Bleda, vreme koje se može iskoristiti za šetnju oko jezera, posetu bledskoj tvrĎavi, kao i degustaciju jela i pića od kojih su najpoznatije bledske krempite i slobodno vreme. Nakon obilaska povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN KRANJ – PORTOROŽ – PIRAN – KRANJ – KRALJEVO

Doručak. Obilazak Kranja u pratni vodiča. Nakon obilaska slobodno vreme ili fakultativni izlet do Slovenačkog primorja. Odlazak u slovenačko letovalište PORTOROŢ. Obilazak Promenade na kojoj se nalazi i čuveni hotel „Palace“. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u obližnji PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga na kojem se nalaze najlepše gradske palate (Venecijanska kuća…), spomenik kompozitoru Đuzepe Tartiniju i malena crkva Sv. Petra. Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu grada i šetnju. Povratak u Kranj i kraća pauza u Kranju (oko sat vremena). Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

4. DAN KRALJEVO

Dolazak u Kraljevo u ranim jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
65 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Ljubljana putovanje Ljubljana
Biseri Slovenije 1 noć / 3 dana - Putovanje
Ljubljana putovanje Ljubljana
Slovenija 2 noći / 4 dana - Putovanje

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?