• ASTRA TRAVEL
    Neos Marmaras
    LETO 2024 Neos Marmaras i Simonitiko zaliv
  • LETO 2024 Neos Marmaras i Simonitiko zaliv
  • LETO 2024 Neos Marmaras i Simonitiko zaliv

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje ASTRA TRAVEL, Grčka, Neos Marmaras

Neos Marmaras Letovanje, LETO 2024 Neos Marmaras i Simonitiko zaliv

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge peščane plaže, gradska plaža i plaža Paradiso, u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Gradska plaža je peščana, prostrana i široka, više puta nagrađivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih kompleksa-Porto Carras. Na drugom kraju se nalazi, kako joj samo ime kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja postaje sve popularnija kod naših turista. 
Izgradjen na tri brežuljka, letovalište je kao stvoreno za porodice koje traže odmor i opuštanje, kao i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima.

ZALIV SIMONITIKO  se nalazi na 11km od Neos Marmarasa i do njega se stiže putevima kroz prelepe prirodne predele preko Porto Carrasa. Nije slučajnost što se uz svaku uvalu na ovom potezu od oko 10 kilometara nalaze najluksuznije vile na Sitoniji. Izuzetan vazduh i prirodno okruženje čine noći znatno prijatnijim i svežijim nego u ostalim letovalištima. U zalivu se nalaze i neke od najboljih taverni na Sitoniji. Jedna od njih je i čuvena taverna Tonis za koju pričaju da služi najbolju ribu na Sitoniji.

Smene

Smene su od 10. maja do 03. oktobra, u trajanju od 10-12 noćenja. Moguće je izabrati broj noćenja.

Napomene o ceni

Cena sa zvezdicom * predstavlja cenu po osobi za paket aranžman, što podrazumeva smeštaj u odabranoj kući i autobuski prevoz. Cena bez zvezdice je cena najma smeštaja za odredjeni broj noćenja.

U cenu je uključeno

- smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja - prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom* ) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen

U cenu nije uključeno

- zdravstveno putno osiguranje - turistička taksa u iznosu od 0,5eur po danu po smeštajnoj jedinici koja se plaća na destinaciji - fakultativni izleti - ostali nepomenuti troškovi

Cena od
65 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?