• STAR TRAVEL
    Skiatos
    Vila Kipros 2
  • Vila Kipros 2
  • Vila Kipros 2

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, Vila Kipros 2

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Kipros 2 se nalazi u strogom centru Skiatosa na kraju glavnog šetališta ulice Papadiamanti, a na samo 250 m od peskovite plaže Megali AmosVila Kipros 2 se sastoji iz dve zgrade i poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane i šestokrevetne i sedmokrevetne duplex mezonete. U sklopu ove prelepe vile se nalazi i PRIVATNI PARKING koji je za naše goste BESPLATAN za korišćenje.

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO: u svom sastavu ima 2 ili 3 singl standard ležaja dimenzija 90 cm x 190 cm. Izuzetno prostrani studiji imaju TV/KAT, A/C (klima uređaj), orman, kao i mali stočić za ručavanje sa dve/tri stolice. Kuhinja je izdvojena od spavaće sobe. Veliki kombinovani frižider, šporet sa rernom, ketler i svi nepohodni sudovi. Kupatilo je lepo sređeno i ima TUŠ sa zavesom. terasa sa stolom i dve/tri stolice upotpuniće vaš odmor.

ČETVOROKREVETNI APARTMANI: se sastoje iz dnevnog boravka u kome se nalazi sofa na razvlačenje dimenzija 190 cm x 110 cm i fotelje na razvlačenje, TV/KAT, A/C (klima uređaj), manji stočić i kompletno opremljena kuhinja sa velikim kombinovanim frižiderom, šporetom i neophodnim sudovima za četiri/pet osoba. Spavaća soba se sastoji od dva/tri singl standard ležaja dimenzija 90cm x 190 cm, ormana. Kupatilo ima TUŠ sa zavesom. Terasa je prostrana i ima sto sa četiri/pet stolica.

PETOKREVETNI/ŠESTOKREVETNI/SEDMOKREVETNI DUPLEX/MEZONETA: se sastoji od 3 spavaće sobe, dva kupatila i dnevnog boravka sa kuhinjom. Ulazi se u veliki prostrani dnevni boravak, sofa na razvlačenje dimenzija 190 cm x 110 cm, sto i stolice za ručavanje, TV/KAT, A/C (klima uređaj) i kompletno opremljena kuhinja, sa kombinovanim frižiderom i šporetom. Iz dnevnog boravka se ulazi u prvu spavaću sobu u kojoj su dva singl standard ležaja dimenzija 90cm x 190 cm, ormar, noćni stočić. U sklopu dnevnog boravka se nalazi prvo kupatilo sa TUŠ/WC. Na gornjem nivou se nalaze dve spavaće sobe. U jednoj je francuski ležaj, fen za kosu, orman i A/C (klima uređaj), a u drugoj su dva spojena singl standardna ležaja dimenzija 90cm x 190 cm, orman, A/C (klima uređaj). Takođe na gornjem nivou postoji i drugo kupatilo sa TUŠ/WC-om. Ovaj izvrsni duplex poseduje i jednu ogromnu terasu sa setom stola i stolica, kao i manju terasu.

*WI-FI Internet BESPLATNO,

*STUDIJI POSEDUJU PEŠKIRE,

*KLIMA UREĐAJ BESPLATNO KORIŠĆENJE,

*ČISĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO,

*PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 2 PUTA TOKOM BORAVKA.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
35 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?