• STAR TRAVEL
    Bodrum
    Hotel Royal Asarlik Beach 5*
  • Hotel Royal Asarlik Beach 5*
  • Hotel Royal Asarlik Beach 5*

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Turska, Bodrum

Bodrum Letovanje, Hotel Royal Asarlik Beach 5*

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Royal Asarlik Beach 5*

Lokacija: Hotel Royal Asarlik Beach se nalazi na peščanoj plaži, u zalivu Gumbet. Hotel je starijeg datuma i prostire se na 16.000 m², udaljen je oko 3 km od centra grada i 35 km od aerodroma.
Hotelska ponuda: recepcija, glavni restoran, četiri a-la carte restorana (riblji, turski, kineski i italijanski), sedam barova, dva spolašnja bazena, unutrašnji bazen i bazen za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, masaža, jacuzzi, aerobik, stoni tenis, pikado, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša i hemijskog čišćenja, diskoteka, lekar, internet cafe. Ponuda za najmlađe: dečiji klub za decu 4-12 godina.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sefovi, sveži voćni ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića po izboru hotela, posluga u sobi (room service), masaže i tretmani nege kože i lica, jacuzzi, doktor, usluge pranja i sušenja veša, vodeni sportovi, usluge fiksnog telefona i faxa, internet i e-mail servis u internet kafeu, usluge fotografisanja, mini shop, frizer, usluga čuvanja dece, sva flaširana pića, usluge pekare i poslastičarnice za rođendan ili proslave po želji gosta i naručivanje cveća.
Plaža: hotelska uža peščana plaža u dužini od oko 60 m, ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.
Sobe: hotel se sastoji od glavne zgrade na pet spratova  i zasebnih objekata u kojima su smeštene relax sobe, a ukupan broj soba je 351 (259 standardnih soba, od čega su dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama i 92 relax sobe). Standard sobe se nalaze u glavnoj zgradi, površine 18-20 m², imaju pogled na baštu ili pogled na more, centralni klima uređaj, telefon (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar (sokovi – uključeni u cenu samo prvog dana po dolasku gostiju), kupatilo sa kadom, fen, balkon. Relax sobe se nalaze u odvojenim dvospratnim objektima koji su smešteni u zelenilu u okviru hotelskog kompleksa. Relax sobe su površine 20-28 m², imaju pogled na baštu ili pogled na more, individualni klima uređaj, telefon (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar (sokovi – uključeni u cenu samo prvog dana po dolasku gostiju), kupatilo sa tušem, fen, balkon.
Ishrana: all inclusive – „sve uključeno“ (samoposluživanje, izbor više jela) prema hotelskim pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera, kafa i kolači, užine u snek baru, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića sve po hotelskim terminima, određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja hotel odluči u određenom periodu. Samo u Panorama baru je servis posluženja u trajanju 24 h.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
1 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Lujo Hotel Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Rixos Premium Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Crystal Green Bay Resort & SPA 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Asteria Bodrum Resort 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Bitez Garden Life 4*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Azure By Yelken (ex Grand Park Bodrum) 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Royal Asarlik Beach 5*
Bodrum putovanje Bodrum
Hotel Bitez Garden Life 4*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?