• Mostar-BiH-aranzmani.jpg
    Mostar
  • Mostar-BiH-obilasci.jpg
    Mostar
  • Mostar-BiH-putovanja.jpg
    Mostar

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Bosna i Hercegovina, PUTOVANJA

Centralna republika nekadašnje socijalističke Jugoslavije, danas Bosna i Hercegovina ili Republika Bosna i Hercegovina ili jednostavno - Bosna.
Mnogo je asocijacija koje upućuju na ovu balkansku državu, na žalost, najsvežije su još uvek one iz svakodnevnih svetskih vesti početkom devedesetih godina XX veka, vezanih za građanski rat koji je u Bosni besneo punih pet godina. Besmisao i tragedija ratnih stradanja bacili su senku na jednu čitavu lepezu drugačijih i daleko lepših asocijacija – miris tek ''ispečene'' bosanske kafe kojom počinje dan, najbolji burek i ćevapi kojima se dan nastavlja, pa jedinstvene tufahije...pa otvorena gostoljubivost i duhovitost stanovnika koje se ipak pamte i prepričavaju najduže.
Ako ostavimo po strani pomalo nostalgične priče i okrenemo se činjenicama, shvatićemo da je Bosna i Hercegovina u turističkom smislu izuzetno ozbiljna destinacija. Svetska turistička organizacija (WTO) predviđa za ovu zemlju pravu eksploziju turizma u vrlo bliskoj budućnosti. Zahvaljujući dugoj i bogatoj istoriji i mešavini različitih kulturnih uticaja, što duguje svom geografskom položaju, u kombinaciji sa izvanrednim i raznolikim prirodnim bogatstvima, može se reći da Bosna i Hercegovina zaista pripada onim sve manje brojnim ''neotkrivenim'' turističkim biserima...


Andrićgrad izleti ponuda

Andrićgrad (Kamengrad)

Broj ponuda: 0

Andrićgrad (Kamengrad)

Banja Luka putovanja

Banja Luka

Broj ponuda: 0

Banja Luka

Bijeljina aranžmani ponuda

Bijeljina

Broj ponuda: 0

Bijeljina

Jahorina putovanje

Jahorina

Broj ponuda: 1

Jahorina

Mostar putovanja ponuda

Mostar

Broj ponuda: 0

Mostar

Sarajevo putovanja ponuda

Sarajevo

Broj ponuda: 5

Sarajevo

Trebinje putovanja ponuda

Trebinje

Broj ponuda: 5

Trebinje

Višegrad Izleti ponuda

Višegrad

Broj ponuda: 0

Višegrad

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?