• TIME TRAVEL
    Krakov
    Putovanje - Krakov
  • Putovanje - Krakov
  • Putovanje - Krakov

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi TIME TRAVEL, Poljska, Krakov

Krakov Evropski gradovi, Putovanje - Krakov

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. DAN, BEOGRAD / NOVI SAD / SUBOTICA  / KRAKOV
Sastanak grupe na dogovoreno mest. Predviđeno vreme polaska u 20.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.


2. DAN, KRAKOV
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel, Katedrala, Renesansni dvorac (smatra se najlepšim severno od Italije), Glavni trg (jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), Pijaca, Palata Krzysztofory, Crkva Sv. Ane, Florianska ulica, Vrata Barbican. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (posle 14 časova) i slobodno popodne. Predlažemo i šoping u jednom od najboljih šoping centara u Poljskoj – Galeria Krakowska u Krakovu. NOĆENJE.


3. DAN, KRAKOV /Fakultativno RUDNIK SOLI VILIČKA obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije / KRAKOV
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativna poseta rudniku soli Vilička (obavezna prijave i uplate prilikom rezervacije) – lavirintu dužine 300 km na 9 nivoa i dubine 327 m sa predmetima isklesanim ljudskom rukom iz blokova soli. Povratak u Krakov. NOĆENJE.
4. DAN, KRAKOV / Fakultativno AUŠVIC obavezne prijave i uplate prilikom rezervacije /KRAKOV / SUBOTICA / NOVI SAD/ BEOGRAD


DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka. Slobodan dan u Krakovu do polaska za Beograd ili fakultativni obilazak Aušvica (obavezna prijave i uplate prilikom rezervacije ) – potresno svedočanstvo Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov.U 18.00 h polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora…


5. DAN, BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Smene

5 dana

Napomene o ceni

First minute popusti

U cenu je uključeno

- Smeštaj u hotel na bazi noćenja sa doručkom prema programu putovanja.

U cenu nije uključeno

- Boravišnu taksu Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta. - Zdravstveno osiguranje putnika sa pokrićem Covid-19 (moguće je pribaviti ga u agenciji). - Fakultativni izleti - Individualni troškovi putnika.

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?