• TIME TRAVEL
    Ljubljana
    Putovanje - Ljubljana
  • Putovanje - Ljubljana
  • Putovanje - Ljubljana

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Evropski gradovi TIME TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, Putovanje - Ljubljana

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

DAN 1.
BEOGRAD
Polazak grupe iz Beograda oko 22:00h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća.
Noćna vožnja kroz Hrvatsku sa kraćim pauzama za odmor.

DAN 2.
LJUBLJANA
Dolazak u Ljubljanu u ranim jutarnjim časovima.
Po dolasku obilazak grada sa vodičem i upoznavanje sa centralnim znamenitostima Ljubljane: Prešernov trg – glavni gradski trg sa spomenikom France Prešernu koji se smatra najvećim slovenačkim pesnikom, Katedrala Sv. Nikole, Tromostovje odnosno čuvena tri mosta ne reci Ljubljanici, Robova fontana, Zmajev most po mnogima najlepši simbol grada, sagrađen u 19.veku na kojem se nalaze 4 zmaja koja prestavljaju simbol Ljubljane...
Nakon zajedničkog obilaska i kratkog odmora mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Ljubljanskog grada gde možete doživeti najlepšu panoramu Ljubljane.
Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 3.
LJUBLJANA – TRST - PORTOROŽ – PIRAN – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Trst, Portorož i Piran. Dolazak u Trst, kraća zajednička šetnja centrom grada. Slobodno vreme.
Polazak za Portorož, modensko mesto slovenačkog primorja koga nazivaju „luka ruža“. Šetnja kroz grad zajedno sa vodičem. Slobodno vreme za samostalno upoznavanje sa Portorožom.
U dogovoreno vreme nastavak puta za Piran. Obilazak starog gradskog jezgra na kojem se nalazi niz trgova, crkava i palata. Slobodno vreme u ovom poznatom turističkom odredištu Slovenije.
Povratak u Ljubljanu. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4.
LJUBLJANA – BLED – BOHINJ – LJUBLJANA
Doručak. Odfjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta Bled i Bohinj.
Vožnja ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je i najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Nastavak puta prema Bledu, „alpskom dragulju“. Bled je okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Slobodno vreme. Preporučujemo da se prošetate pored jezera, napravite najlepše fotografije, i obavezno probate čuvene bledske krempite.
U kasnim popodnevnim časovima povratak u Ljubljanu po ostatak grupe koja nije krenula na izlet i polazak za Srbiju. Noćna vožnja korz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

DAN 5.
BEOGRAD
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Smene

5 dana

Napomene o ceni

First minute popusti

U cenu je uključeno

- Smeštaj u hotel na bazi noćenja sa doručkom prema programu putovanja.

U cenu nije uključeno

- Boravišnu taksu Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta. - Zdravstveno osiguranje putnika sa pokrićem Covid-19 (moguće je pribaviti ga u agenciji). - Fakultativni izleti - Individualni troškovi putnika.

Cena od
109 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?