• STAR TRAVEL
    Siviri
    Vila Anemoxadi
  • Vila Anemoxadi
  • Vila Anemoxadi

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Siviri

Siviri Letovanje, Vila Anemoxadi

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Smeštajni objekat Anemoxadi  sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.  Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni. 
Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120x190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider,sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom. 
Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom tersom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice  su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu  smeštajnog  objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima  i gosti mogu koristiti internet wireless(za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. 
Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma   

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?