• Lido di Jesolo putovanje
    Lido di Jesolo
  • Lido di Jesolo letovanje
  • Lido di Jesolo cene

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Lido di Jesolo, Italija

Lido di Jesolo je zapravo velika plaža italijanskog grada Jesolo, smeštenog u predivnoj laguni Jadranskog mora. Ogroman turistički kompleks na samoj obali mora sa tradicijom od preko jednog stoleća pruža sve uslove za više nego kvalitetan odmor i upoznavanje sa prirodnim lepotama ovog dela severne Italije.

Predivna, 15 km duga uređena plaža od finog sitnog peska okružena je hotelima i vilama. Atraktivni prirodni ambijent dodatno je oplemenjen svežinom 3 km pitome borove šume. Blaga mediteranska klima, moderna turistička infrastruktura, savremeni smeštajni kapaciteti, plava zastava, veliki izbor dodatnih aktivnosti, letnjih sportova, golf klub, akvapark, zabavni sadržaji za decu...sasvim sigurno čine Lido di Jesolo jednom od vodećih morskih destinacija čitave Italije. Na sve to treba dodati mnoštvo restorana sa kvalitetnom gastronomskom ponudom i izuzetno bogat noćni provod. Oblast oko Jesola se ponosi i proizvodnjom izuzetno kvalitetnih i poznatih vina.

Najduža pešačka zona na svetu koja se proteže u dužini od 13 km od starog jezgra grada do samog početka plaže predstavlja pravi raj za ljubitelje šopinga.

Lido di Jesolo, PUTOVANJA 2024, LETOVANJA, Lido di Jesolo Italija

Učitaj još

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?