• STAR TRAVEL
    Sokobanja
    Vila Nikola - apartman broj 2
  • Vila Nikola - apartman broj 2
  • Vila Nikola - apartman broj 2

LETOVANJE GRCKA 2024

LETOVANJE GRCKA 2024

Letovanje STAR TRAVEL, Srbija, Sokobanja

Sokobanja Letovanje, Vila Nikola - apartman broj 2

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom.

Vila Nikola je objekat apartmanskog tipa koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i koji dugi niz godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste koji svoj odmor u Srbiji provode u Sokobanji. 

Ove godine vila Nikola je osvežena i delimično renovirana i sa svim neophodnim sadržajem ugostiće sve one koji svoj odmor u Srbiji planiraju baš u Sokobanji. Vila Nikola trenutno raspolaže sa 5 izuzetno komfornih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa (apartmana) za smeštaj do 6 gostiju. Svi apartmani su sa prostranim terasama a neke od terasa pružaju fantastičan pogled na prelepe vrhove Ozrena. Vila Nikola - Sokobanja poseduje veliko dvorište oko samog objekta koje je na raspolaganju gostima za opušteno uživanje  u Sokobanjskom čistom vazduhu. Ispred vile postoji javni parking koji je besplatan. (Napomena: Obzirom da se radi o parkiranju na ulici ispred objekta napominjemo da postoji mogućnost  izmene režima parkiranja i uvođenja naplate od strane opštine Sokobanja. U tom slučaju gosti vile se mogu parkirati besplatno u neposrednoj blizini objekta).

Svi apartmani vile Nikola poseduju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu sa stolom i stolicama. Apartmani koji se nalaze na trećem spratu su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost za boravak gostiju. U letnjim mesecima temperaturno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

U vili Nikola moguć je boravak uz vaučere Republike Srbije.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). 

Izvanredna lokacija, u samom srcu Sokobanje, blizina marketa, prodvnica, parkova, restorana i ostalih sadržaja čine naš objekat izuzetnom prilikom da svoj odmor provedete u Srbiji, uživajući u čarima Sokobanje.

Profesionalnost i dostupnost našeg osoblja, želja da budemo odlični domaćini svakako će doprineti da Vaš boravak u Vili Nikola bude prijatan i opušten. Dobrodošli!

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
1150 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Sokobanja odmor banja ponuda Sokobanja
Vila Nikola - apartman broj 2
Izdvojeno
Sokobanja odmor banja ponuda Sokobanja
Vila Nikola - apartman broj 3
Izdvojeno
Sokobanja odmor banja ponuda Sokobanja
Vila Nikola - apartman broj 4
Izdvojeno
Sokobanja odmor banja ponuda Sokobanja
Vila Nikola - apartman broj 7
Izdvojeno
Sokobanja odmor banja ponuda Sokobanja
Vila Nikola - apartman broj 8

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?